Referenties


 • Alexander Berkhoff, zelfstandig organisatieadviseur

  “Met lizzil creative is goed te co-creëren. Ze weten snel ideeën in beeld om te zetten, waarbij zij regelmatig verrassen met het eindresultaat. Ze zijn creatief, razendsnel en klantgericht. Wat ik prettig vind, is dat ze vaak aan een half woord genoeg hebben. Regelmatig maken ze ook materiaal voor mijn klanten, wat zij dan weer afstemmen met de desbetreffende communicatieafdelingen, zodat alles in de juiste huisstijl blijft. Voor mij een fijne manier van samenwerken!”

 • Diana Duell, Duell HR Solutions

  “Ze hebben mijn logo en huisstijl ontwikkeld. Ik ben zeer tevreden met het resultaat! De wijze van samenwerking was erg prettig. Ze werken snel, zijn creatief en klantgericht. Ze zetten vaak een stapje extra voor een zo goed mogelijk resultaat en goede service.”

 • John Verheusen, buitenruimte advies

  “Naar volle tevredenheid hebben ze diverse projecten voor mij verzorgd. Het betreft mooie eindproducten, zoals mijn huisstijl en de definitieve presentatie van enkele van mijn ontwerpen. Maar ik vraag ze ook voor snelle concepten in Photoshop of Illustrator, vanwege hun snelheid en vakkundigheid.”

 • Rienske Gielesen-Zegwaard, Nirwana Communicatie

  “We werken regelmatig samen aan diverse projecten. Ze werken snel, zijn creatief en klantgericht. Ze zetten vaak een stapje extra voor een zo goed mogelijk resultaat en goede service.”

 • Eric Alkemade, Livingstone partners

  “Voor Livingstone hebben ze het jaarlijkse magazine Stone! gemaakt. Wij hebben de teksten geleverd en Lisette heeft hiervan een prachtig magazine gemaakt met sterk beeldmateriaal. Ook heeft zij het drukwerk begeleid. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat.”

 • Marlie Vermazeren, Finext

  “Ze hebben met heel veel enthousiasme en vooral heel veel expertise onze huisstijl doorgevoerd in flyers, artikelen, kubussen, uitnodigingen en trainingsmateriaal. Ze zijn professioneel en hebben een scherp oog voor detail. Het is altijd tot in de puntjes verzorgd. Bovendien zijn ze niet bang hun eigen mening te geven. Ze luisteren en denken mee. Geen enkele ad-hoc vraag is hen te veel en ze acteren hier snel en adequaat op. Echt perfecte service!”

 • Arja Schrijver, fotografe

  “Wat ik erg waardeer in de manier van werken van lizzil creative is het persoonlijke, ze luisteren goed naar wat de klant wil. Stap voor stap passen ze de ontwerpen aan op basis van de ideeën van de klant en komen daarbij met leuke, creatieve ideeën. Daarbij werken ze snel en bieden ze keuze uit vele ontwerpen, ze stoppen niet bij slechts een paar voorbeelden. Dit alles heeft er voor gezorgd dat we samen een stijl hebben gevonden die echt bij mij en mijn fotografie-bedrijf past.”