Wij zijn lizzil creative.

Bij lizzil creative krijgt iedere opdrachtgever dezelfde uitgebreide persoonlijke service, zonder wollige verhalen en tegen scherpe tarieven.
Wij hebben nauwe samenwerkingsverbanden met meerdere vormgevers, illustratoren, tekstschrijvers, fotografen, marketing-communicatie specialisten, webbouwers en drukkers. Hierdoor kunnen wij je altijd de beste service en continuïteit bieden.
Zo kun jij je zorgeloos focussen op de zaken waar jij echt goed in bent!

klant centraal

Persoonlijke service vinden wij belangrijk.

korte lijnen

Voor snelle acties en grote betrokkenheid.

netwerk

Een uitgebreid netwerk voor optimale service.

helder

Duidelijk, eerlijk en transparant zakendoen.

resultaat

Een tevreden klant is een terugkerende klant.

Onze kernwaarden.

1 Professioneel

Met ruime ervaring in de grafische sector weten wij als geen ander wat klanten van ons verlangen en hoe we hen het best aan hun klanten kunnen presenteren. Van multinational tot bijvoorbeeld de slager op de hoek.

2 Persoonlijk

Wij vinden het belangrijk om persoonlijk te werk te gaan. Daarom maken we iets wat bij jou, je bedrijf en je doelgroep past. Bij ons krijg je altijd keus uit meerdere versies en we gaan door tot je 100% tevreden bent.

3 Betaalbaar

De combinatie van korte lijnen, geen duur pand, geen tijdrovende ‘brainwave-sessies’, geen wollig en opgeblazen verkoopverhaal maar wel slim inkopen zorgt ervoor dat wij onze prijzen vriendelijk kunnen houden.

vormgeving

Van logo & huisstijl tot flyer, magazine, boek of belettering, geen vraag te gek of we kunnen het vormgeven. Natuurlijk altijd in de stijl die bij jou past. Ook voor bijvoorbeeld het opmaken van magazines, brochures, folders of posters binnen een vastomlijnd stramien kun je bij ons terecht.

drukwerk

Drukwerk bestaat uit een grote variatie van papiersoorten, -dikten, drukprocessen, afmetingen, afwerkingen en veredelingen. Daarnaast is kennis van wat je moet aanleveren om het gewenste resultaat te bereiken vereist. Wij hebben uitgebreide ervaring, kunnen u goed adviseren en tegen aantrekkelijke tarieven leveren.

websites

Om goed gevonden te kunnen worden is tegenwoordig een geoptimaliseerde website een vereiste. Wij kunnen je op dit vlak adviseren en een website afgestemd op jouw (klant)behoefte vormgeven en maken. Vind je het lastig om zelf teksten en fotografie aan te leveren? Dan kunnen wij dit uiteraard ook voor je (laten) verzorgen. Zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met waar je echt goed in bent!

afbeeldingen

Goed beeldmateriaal (foto of illustratie) kan je boodschap versterken, maar slecht of niet passend beeldmateriaal kan je boodschap zelfs schaden. Wij kunnen passend beeldmateriaal voor je zoeken, maken of laten maken. Of het gaat om een afbeelding voor een presentatie, productfoto’s voor een catalogus of je webshop, een bedrijfsreportage of gewoon om je pand of voertuig(en) te verfraaien.